Hyppää sisältöön

Attendo Kankaro

Kouvolan Kankaron kaupunginosassa sijaitseva Attendo Kankaro on hoivakoti. Hoivakodissamme on 60 asuntoa ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea ja hoivaa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Palovartijantie 14

 • 45100 Kouvola

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 61

  Huoneen koko - 21-26 m2

  Valmistunut - 2012

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme hoivaa, hoitoa, ohjausta, tukea, kuntouttavaa hoitoa, sairaanhoitoa, saattohoitoa ja mielekkään arjen.

Jokaiselle asukkaallemme tehdään hoito- ja palvelusuunnitelma, jonka pohjalta hoito ja hoiva räätälöidään yksilöllisesti asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat 21,5-26m2 kokoiset huoneet. Huoneet ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella, hyvällä hoitosängyllä ja patjalla, verhoilla ja vaatekaapilla varustettuja. Muuten asukkaat kalustavat kotinsa itse täysin mieleisekseen. Yhteiset oleskelu- ja saunatilat kutsuvat viettämään yhteistä aikaa ja niissä järjestetään erilaisia toimintatuokioita.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaille kuntoa tukevaa hoitotyötä sekä toiminnallisen ja mielekkään arjen, näistä vastaa koko hoitokodin henkilökunta. Korostamme turvallisen ja laadukkaan hoivan lisäksi toiminnallisuuden, yhdessäolon ja vuorovaikutuksen merkitystä asukkaiden mielekkään arjen luomisessa. Meillä ulkoillaan päivittäin ja sauna lämmitetään säännöllisesti.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää