Hyppää sisältöön

Attendo Kankaronmäki

Attendo Kankaronmäki on Kouvolassa sijaitseva hoivakoti. Tarjoamme ikäihmisille laadukasta ja ammattitaitoista hoivaa ja tukea päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Vinttikaivontie 10

 • 45150 Kouvola

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 48

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2015

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Moniammatillinen hoitohenkilökunta on paikalla ympärivuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja. Asukkaille laaditaan myös henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Meillä käy palveluseteli tai voit hakeutua asukkaaksi myös itsemaksavana asiakkaana.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma 20m2 kokoinen asunto, jossa jokaisessa on tilava inva-WC/kylpyhuone. Asunnot on kalustettu hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissamme on oma aidattu piha ja useita terasseja. Hoivakodissa on asukkaille myös yhteinen saunaosasto.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Käytämme toiminnassamme muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja aktivoivina ja hyvinvointia edistävinä ja osallistavina elementteinä hoivatyössä.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää