Hyppää sisältöön

Attendo Kankaronpuisto

Attendo Kankaronpuisto sijaitsee Kouvolassa. Kankaronpuistossa on 29 ympärivuorokautisen hoivan asukaspaikkaa ja 26 asuntoa kevyemmän hoivan tarpeisiin.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Palovartijantie 16

 • 45100 Kouvola

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 54

  Huoneen koko - 25 ja 35 m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Palvelukodin kodikkaat ja esteettömät tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta pitävät huolen ikäihmisten laadukkaasta hoivasta ja asumisesta. Jokaiselle asukkaille nimetään omahoitaja. Henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma tehdään jokaiselle hoivakodin asukkaalle.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Kankaronpuistossa asutaan nykyaikaisessa ja kodinomaisessa ympäristössä, joka on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden.

 • Ympärivuorokautisen hoivan asukashuoneet ovat kooltaan 25 m2. Osan huoneista voi yhdistää pariskunnille sopivaksi asunnoksi.
 • Palveluasumisen huoneet ovat kooltaan 35 m2. Tilavan kokonsa puolesta ne soveltuvat hyvin myös pariskunnan asunnoksi.

Kaikissa asunnoissa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Palvelukodissa asukkaiden yhteiskäytössä ovat viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä saunaosasto. Palveluasumisen puolella asukkaiden käytössä on myös kuntoilutila.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Järjestämme monenlaista mielekästä ja mukavaa tekemistä virkistämään ja rytmittämään arkea. Kankaronpuistossa korostamme puutarhan ja ulkoilun mieltä virkistävää ja voimavaroja ylläpitävää vaikutusta. Hoivakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää