Hyppää sisältöön

Attendo Kurjenmiekka

Attendo Kurjenmiekka on Kouvolassa sijaitseva palvelukoti eritasoista apua ja tukea arjessaan tarvitseville ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Ruskeasuonkatu 2

 • 45100 Kouvola

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 21-28m2

  Valmistunut - 2020

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Tavoitteellista tukea

Kurjenmiekassa on 20 paikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille ja 40 paikkaa kevyempää tukea tarvitseville senioreille. Tarjoamme myös intervallipaikkoja esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi. Elo ja asuminen Kurjenmiekassa on turvallista ja asukkaansa näköistä. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden ja palvelut räätälöidään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Story image

Oma koti

Kurjenmiekka on nykyaikainen palveluoti ikääntyneille. Talo on neljässä kerroksessa ja jakautuu kerroksittain eri palveluille. Toisessa kerroksessa sijaitsee ympärivuorokautisen hoivan huoneet ja muissa kerroksissa on huoneita palveluasumisen tarpeisiin. Ylimmästä kerroksesta löytyy viihtyisä takkahuone ja alakerrasta talon oma keittö, jossa valmistuu maukkaat ateriat asukkaille. Tilaratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota esteettömyyteen ja turvalliseen asumiseen. Jokainen asukas asuu omassa tilavassa asunnossaan, josta löytyy invamitoitettu wc ja kylpyhuone. Viihtyisissä yhteistiloissa on mukava seurustella naapureiden kanssa ja tiloissa järjestetään yhteistä ohjelmaa asukaille.

Story image

Omannäköistä elämää

Attendo Kurjenmiekassa arki on asukkaittensa näköistä. Järjestämme säännöllisesti erilaista ohjelmaa asukkaiden mieltymysten mukaan, kuten musiikkia, kädentaitoja ja liikunnallisia harrasteita. Vietämme yhdessä niin arkea kuin juhlaa ja huomioimme juhlapyhät sekä merkkipäivät. Meille myös läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää