Attendo Portti

Attendo Kuopion portti sijaitsee Puutarhakadulla, Kuopion uuden matkakeskuksen yhteydessä. Tilamme ovat nykyaikaiset ja laadukkaat ja suunniteltu varta vasten ikäihmisten tarpeita varten.

Yhteystiedot

Osoite

 • Puutarhakatu 3

 • 70300 Kuopio

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 66

  Valmistunut - 2020

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Esittely

Tarjoamme sekä ympärivuorokautista palveluasumista että palveluasuntoja omatoimisille senioreille, jotka haluavat helpottaa arkeaan kotiin tuotavin palveluin. Kaikki palvelut räätälöidään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Story image

Tehostettu palveluasuminen

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää
Attendo Portin tehostetun palveluasumisen eli ympärivuorokautisen hoivan 31 huonetta sijaitsevat neljännessä kerroksessa. Yksi huoneista on varattu lyhytaikaisasumisen eli intervalliasumisen käyttöön. Huoneet ovat yhden hengen huoneita ja kooltaan 21,5 m2. Jokaisessa asunnossa on tilava kylpyhuone. Samassa kerroksessa sijaitsevat myös viihtyisät ja tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Asukkaidemme käytössä on myös iso ja turvallinen piha-alue, jossa ulkoilu on helppoa myös apuvälineiden kanssa.

Elämä hoivakodissamme on asukkaittensa näköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Huomioimme toiminnassamme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät.

Story image

Lyhytaikainen asuminen

Tarjoamme Portissa myös intervalliasumista ja lyhytaikaista hoivaa esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai leikkauksen jälkeen. Huoneen koko on 21,5 m2 ja se sijaitsee Portin neljännessä kerroksessa

Lyhytaikaisasuminen, intervalliasuminen, tiedustelut:
Anu Ingman, sairaanhoitaja
p. 044 407 2232 (arkisin klo 8-15)
anu.ingman@attendo.fi

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää