7
Attendo Aurinkopuisto

Attendo Aurinkopuisto

Kuopio

Attendo Aurinkopuisto on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.
Attendo Kalliohovi

Attendo Kalliohovi

Kuopio

Attendo Kalliohovi on Kuopiossa sijaitseva hoivakoti. Kallionhovissa nautit kulttuuri- ja taide-elämyksistä, esteettisestä ympäristöstä ja omiin mieltymyksiisi sopivista kulttuuriaktiviteeteistä oman jaksamisesi mukaan. Toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkaalle laadukas hoiva, turvallinen ympäristö ja mielekäs arki.
Attendo Männistön sydän

Attendo Männistön sydän

Kuopio

Attendo Männistön Sydän on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.
Attendo Portti

Attendo Portti

Kuopio

Attendo Kuopion portti sijaitsee Puutarhakadulla, Kuopion uuden matkakeskuksen yhteydessä. Tilamme ovat nykyaikaiset ja laadukkaat ja suunniteltu varta vasten ikäihmisten tarpeita varten.
Attendo Rautaniemi

Attendo Rautaniemi

Kuopio

Attendo Rautaniemi on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Rautaniemi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille. Hoivakoti sijaitsee Saaristokaupungissa kauniilla ja rauhallisella alueella.
Attendo Saaristo

Attendo Saaristo

Kuopio

Attendo Saariston Hoivakeskus on tehostettua palveluasumista tarjoava ikäihmisten hoivakoti, joka sijaitsee Kuopiossa, luonnonkauniissa Saaristokaupungissa.