Hyppää sisältöön
7
Attendo Aurinkopuisto Free space

Attendo Aurinkopuisto

Kuopio

Attendo Aurinkopuisto on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.
Attendo Kalliohovi Free space

Attendo Kalliohovi

Kuopio

Attendo Kalliohovi sijaitsee Kuopiossa Valkeisen lammen sekä Kuopion kaupungin alppiruusupuiston läheisyydessä. Attendo koti on viihtyisä, esteetön ja turvallinen ikääntyneiden hoivakoti, jossa asukkaat viettävät omannäköistä elämää omien voimavarojen mukaan.
Attendo Männistön sydän

Attendo Männistön sydän

Kuopio

Attendo Männistön Sydän on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten hoitokoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.
Attendo Portti Free space

Attendo Portti

Kuopio

Attendo Kuopion portti sijaitsee Puutarhakadulla, Kuopion uuden matkakeskuksen yhteydessä. Tilamme ovat nykyaikaiset ja laadukkaat ja suunniteltu varta vasten ikäihmisten tarpeita varten.
Attendo Rautaniemi Free space

Attendo Rautaniemi

Kuopio

Attendo Rautaniemi on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Rautaniemi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille. Hoivakoti sijaitsee Saaristokaupungissa kauniilla ja rauhallisella alueella.
Attendo Saaristo Free space

Attendo Saaristo

Kuopio

Attendo Saariston Hoivakeskus on tehostettua palveluasumista tarjoava ikäihmisten hoivakoti, joka sijaitsee Kuopiossa, luonnonkauniissa Saaristokaupungissa.