Hyppää sisältöön

Attendo Aurinkopuisto

Attendo Aurinkopuisto on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Mutkankatu 1

 • 70820 Kuopio

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2013

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Aurinkopuisto sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 60 asukashuonetta, jotka on jaettu neljään ryhmäkotiin. Huonekoko on 25m2 ja jokaisessa huoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta muutettavissa myös pariskunnan asuttaviksi. Attendo Aurinkopuistossa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat ja saunaosasto, sekä turvallinen piha-alue. Hoivakoti sijaitsee Kuopion Saaristokaupungissa kauniin maiseman ja rauhallisen omakotialueen keskellä. Lähietäisyydellä kaikki palvelut.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen sekä tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja mielekästä toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Quote

"Aurinkopuistoon pääsyllä on ollut vain positiivista vaikutusta äidin elämään. Äidillä ei ole moitteen sanaa. Ilmapiiri on tuttavallinen ja olemme tykänneet koko Aurinkopuiston henkilökunnasta. Apu tulee nyt paljon nopeammin kuin äidin ollessa kotona."

Devider

Tuula

Aurinkopuiston asukkaan tytär

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää