Hyppää sisältöön

Attendo Iltatuuli Nilsiä

Attendo Iltatuuli Nilsiä tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kalevantie 4

 • 73300 Nilsiä

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 17

  Huoneen koko - 16,7 m2 ja 23,6 m2

  Valmistunut - 2009

  Hyvinvointialue - Pohjois-Savon hyvinvointialue

  Ryhmäkodit - 1

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat haastavasti käyttäytyvät asukkaat hoidolliset asukkaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Iltatuuli Nilsiä on viihtyisä ja kodinomainen hoivakoti ikäihmisille. Iltatuuli sijaitsee lähellä Nilsiän terveysasemaa.

Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja. Laadimme henkilökohtainen hoitosuunnitelman yhdessä jokasen asukkaan ja tämän läheisten kanssa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Iltatuuli Nilsiän hoivakoti toimii kauniissa yksikerroksisessa rakennuksessa, jossa asutaan kodikkaissa yhden hengen huoneissa. Pariskuntia varten hoivakodissa on myös kahden hengen huoneita. Yhteisinä tiloina hoivakodissa kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa viihdytään ja vietetään yhteistä aikaa. Kaikki kodin tilat ovat turvalliset ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monenlaista ja mukavaa aktiviteettia, johon kukin voi osallistua omien voimavarojena mukaan. Hoitajat järjestävät säännöllisesti erilaisia jumppahetkiä asukkaille, teemme käsitöitä, leivomme ja kuuntelemme asukkaittemme toiveita ohjelman suunnittelussa.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää