Hyppää sisältöön

Attendo Männistön sydän

Attendo Männistön Sydän on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten hoitokoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Lönnrotinkatu 36

 • 70500 Kuopio

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 68

  Huoneen koko - 20,5-39 m2

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Männistön Sydän sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee keskellä Kuopion Männistössä keskellä kaupunkia kaikkien palveluiden äärellä.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Männistön Sydämessä on 58 asukashuonetta neljässä kerroksessa. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Asukkaat voivat sisustaa ja kalustaa omat huoneensa omilla tutuilla tavaroillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkaiden käytössä on lisäksi viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Ulkoilemaan pääsee helposti ja turvallisesti isolle luonnonläheiselle pihalle.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs jaaktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Järjestämme monipuolista ja mukavaa toimintaa piristämään asukkaiden arkea, kuten jumppaa, musiikkia, lukehetkiä ja tansseja. Ulkoilu kuuluu olennaisena osana palvelukodin arkeen. Toivotamme vierailijat aina tervetulleiksi ja teemme aktiivista yhteistyötä läheisten kanssa.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää