Hyppää sisältöön

Attendo Saaristo

Attendo Saariston Hoivakeskus on tehostettua palveluasumista tarjoava ikäihmisten hoivakoti, joka sijaitsee Kuopiossa, luonnonkauniissa Saaristokaupungissa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Tervaniitynkatu 1

 • 70840 Kuopio

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 30

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 21,5 m2

  Valmistunut: 2009

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 2

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Toimintamme lähtökohtana on tarjota asukkaillemme laadukas hoiva, turvallinen ympäristö ja mielekäs arki. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Meillä asuminen on portaatonta, eli pois ei tarvitse muuttaa kunnon huonontuessa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Saaristossa on kaksi ryhmäkotia, joissa on 30 huonetta sekä yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Molemmissa ryhmäkodeissa on oma aidattu piha-alue. Asunnot ovat 21,5 neliöisiä ja kaikissa on oma kylpyhuone. Huoneissa on jo valmiina laadukas sähkösänky, yöpöytä ja vaatekaapit. Muuten asukkaat voivat kalustaa kotinsa itse yhdessä omaistensensa kanssa omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissa on myös sauna, joka lämpenee asukkaiden toivoessa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tarjoamme asukkaillemme mukavaa yhdessäoloa sekä mielekkään arjen maustettuna ohjelmalla: lauluhetkiä, konsertteja, elokuvapäiviä ja muistelutuokioita. Hoivakotimme piha-alueella asukkaat voivat nauttia luonnosta turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Myös ruokailuhetket rytmittävät arkea ja ovat osa yhteistä aikaa. Meillä tarjoillaan maittavaa suomalaista kotiruokaa asukkaiden toiveita kuunnellen ja juhlapyhät huomioiden. Kannusamme yhteiseen ajanviettoon jasosiaalisten suhteiden ylläpitoon mutta takaamme myös mahdollisuuden omaan rauhaan vetäytymiselle.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää