Hyppää sisältöön

Attendo Tanelintupa

Attendo Tanelintuvan hoivakoti sijaitsee Kurikan keskustassa aivan kaikkien peruspalveluiden lähelle. Tarjoamme asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa ja päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Tanelintie, 61300

 • Kurikka

 • Etelä-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 50

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asuminen meillä on turvallista ja kodinomaista. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja kaikille asukkaille laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma jota päivitetään tarpeen vaatiessa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneita Tanelintuvassa on yhteensä 28, joista viisi on kahden hengen huoneita. Meille on siis mahdollista muuttaa esimerkiksi pariskunnan. Jokaisessa huoneessa on oma tai viereisen huoneen kanssa jaettava inva-varusteltu WC ja suihku. Osassa toisen ja kolmannen kerroksen huoneista on myös oma keittiö ja parveke. Kaikki huoneet on osin kalustettu hoivakodin toimesta ja asukkaat saavat sisustaa huoneensa kodikkaaksi omilla tutuilla tavaroillaan. Sauna löytyy talon kellarikerroksesta ja se lämpenee asukkaiden toivoessa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekkään toiminnallisuuden järjestäminen asukkaille on yksi henkilökuntamme tärkeimmistä tehtävistä. Toiminnallisia tuokioita järjestävät hoivakodin omat hoitajat, mutta myös ulkopuoliset tahot, kuten seurakunta, kansalaisopisto ja erilaiset esiintyjät. Käytössämme on viriketoiminnan viikko-ohjelma, johon kuuluu muun muassa ulkoilua, musiikkituokioita, muistelu- ja tarinatuokioita, hartaushetkiä, saunomista ja vaikkapa bingoa. Kerran kuukaudessa järjestämme myös niin sanotun positiivisen tapahtuman, jolloin luvassa on jotakin suurempaa tapahtumaa, kuten retkiä tai elävällä musiikilla varustettuja tansseja.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää