Hyppää sisältöön

Attendo Vallesmanni

Attendo Vallesmannissa tarjoamme hoivaa ikääntyneille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua ja tukea tehostetussa palveluasumisessa sekä ikääntyneille palveluasumista.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Vallesmanninkatu 3

 • 15300 Lahti

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissamme eletään elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Asukkaiden tavat, tarpeet, toiveet ja tottumukset huomioidaan osana jokapäiväistä hoivaamme. Tarjoamme niin pysyvää asumista kuin lyhytaikaisia hoitojaksoja. Asukkaaksi Attendo Vallesmanniin voi tulla hyvinvointialueen maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itsemaksavana.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Vallesmannissa asukkailla on omat huoneensa, jotka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Viihtyisät ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut yhteistilat kutsuvat viihtymään ja tapaamaan naapureita. Hoivakodin pihapiiri on helppokulkuinen myös apuvälineillä liikkuville.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aktiivinen arki pitää mielen virkeänä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa piristämään ja rytmittämään asukkaittemme arkea. Perjantain Bingossa jännitetään voittoa ja tehdään numeroista ystäviä. Pihalla voi puuhastella istutusten kanssa naapurin päiväkodin lasten touhutessa ympärillä. Yhteisjumpat, tanssit ja vuodenaikojen mukaiset juhlat tuovat piristystä ja iloa kotimme arkeen.

Story image

Kuntouttava toiminta

Korostamme Vallesmannissa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Attendo Vallesmanni (ma-pe klo 8-16)
Anni Kokko
puh. 041 731 1717
anni.kokko@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää