Hyppää sisältöön

Attendo Wellamo

Attendo Wellamo on hoivakoti Lahden Jalkarannassa. Viihtyisässä ympäristössä toimiva Wellamo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa sekä lyhytaikaishoitoa ikääntyneille asukkaille neljässä kodikkaassa ryhmäkodissa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Tarjantie 57

 • 15950 Lahti

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 60

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 21,5-27 m2 ja yksi kaksio 49 m2

  Valmistunut: 2011

  Hyvinvointialue: Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 4

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat Kuntouttava toiminta
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaallamme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Wellamossa tarjotaan maukasta kotiruokaa, joka valmistetaan omassa keittiössämme. Asukkaaksemme pääsee joko hyvinvointialueen kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on yhteensä 60 asuntoa neljään 15 huoneen kodikkaaseen ryhmäkotiin jaettuna. Kaikilla asukkailla on oma huone, joka on kooltaan vähintään 21,5 m2. Wellamossa asunnot ovat tilavia, omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja (sänky, tuoli, verhot) - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Hoivakodissa voi asua yksin omassa asunnossa tai pariskunnat yhdessä tilavassa kaksiossa. Wellamossa on yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja grillikatos.

Katso ruokalistamme täältä
Story image

Elämänmakuinen arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Meillä käy ulkopuolisia esiintyjiä ja vierailijoita, lisäksi seurakunnan pastori käy pitämässä kuukausittain hartauden Läheisen päiväkodin lapset käyvät tuomassa oman tervehdyksensä asukkaille. Mahdollisuuksien mukaan suuntaamme kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Lahden torille. Tämä on lahtelaisille jo yli sadan vuoden perinteinen markkinatapahtuma, monet asukkaamme ovat tottuneet käymään siellä jo lapsuudesta asti. Juhlapyhiä vietämme perinteisin menoin ja maistelemme juhlaan kuuluvia ruokia, jotka valmistetaan omassa keittiössämme.

Kurkista arkeemme instagram-tilillämme:

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä toiminta

Korostamme Wellamossa kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Attendo Aavatar ja Attendo Wellamo
Janne Roivas
puh. 041 730 9225
janne.roivas@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää