Attendo Pajuharju

Attendo Pajuharju on viihtyisä ja turvallinen hoivakoti ikäihmisille, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Pajuharju sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Pajuharjuntie 14

 • 73100 Lapinlahti

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 20 m2

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti sijaitsee keskellä kirkonkylää kauniin maiseman keskellä, lähietäisyydellä kaikki palvelut. Asukkaista pitää huolta ammattitaitoinen hoivahenkilöstömme. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen asumis- ja hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Pajuharjussa asukashuoneita on 30. Huonekoko on 20m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja esteetön wc- ja suihkutilat. Huoneet ovat yhden hengenhuoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Hoivakodin kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden. Viihtyissä yhteistiloissa on mukava tavata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Luonnonläheisellä piha-alueella on helppo ja mukava ulkoilla apuvälineidenkin kanssa. Hoivakodissa on myös sauna, joka lämpiää asukkaiden toivoessa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Pajuharjussa on monipuolista ja asukkaittensa näköistä. Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja tarjoamme monenlaista toimintaa ja tekemistä omien toiveiden sekä jaksamisen mukaan. Järjestämme muun muassa musiikkia, muistelutuokioita, lukuhetkiä ja jumppatuokioita. Kodissa asukkaille annetaan aikaa myös vain rentoutumiselle, rauhoittumiselle ja lepäämiselle. Kodinomaisessa ympäristössä ei ole ennalta määrättyjä kellonaikoja, vaan jokainen asukas saa elää itselle tutun ja luontevan rytminsä mukaisesti. Myös  läheiset ovat tervetulleita vierailemaan!

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää