Hyppää sisältöön

Attendo Lintukoti

Lappajärvellä sijaitseva Attendo Lintukoti on kodikas hoivakoti ikääntyneille. Attendo Lintukoti tarjoaa hoivaa ja asumispalveluita ikäihmisille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista

Yhteystiedot

Osoite

 • Vanhalantie 10

 • 62600 Lappajärvi

 • Etelä-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 48

  Valmistunut - 2013

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo asukkailla on käytössään oma huoneensa. Asukkaat saavat sisustaa ne omilla tutuilla tavaroillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Jokaisessa asukashuoneessa on invamitoitettu kylpyhuone. Ryhmäkodeissa on omat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja joissa järjestetään monenlaista arjen aktiviteettia. Kodin kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeet huomioiden.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Lintukodissa henkilökunta järjestää monipuolista viriketoimintaa asukkaille säännöllisesti, esimerkiksi jumppaa, ulkoilua, leipomista, käsitöitä tai vaikka lehtien lukua yhdessä. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipävät. Toivotamme myös läheiset lämpimästi mukaan kodin arkeen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää