Hyppää sisältöön

Attendo Maijala

Lappajärvellä sijaitseva Attendo Maijala tarjoaa ikäihmisille palveluasumista sekä tehostettua palveluasumsta, eli ympärivuorokautista hoivaa.

Yhteystiedot

Osoite

  • Kivikouluntie 3

  • 62600 Lappajärvi

  • Etelä-Pohjanmaa

  • Kartta

Tietoja

  • Paikkojen määrä - 41

    Huoneen koko - 40-59 m2

    24/7 hoitaja - Kyllä

Story image

Yksilöllistä hoivaa

 Palveluasumisen paikkoja on 25 ja ympärivuorokautisen asumisen paikkoja 16. Hoivakotimme on turvallinen ja viihtyisä vaihtoehto ikäihmiselle, jolle itsenäinen arki ei ole enää mahdollista. Maijalan huoneet ovat tilavia, joten meille voi tulla asumaan myös pariskuntana.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Maijalassa on viihtyisät yhteiset oleskelu- ja ruokatilat yhteiseen ajanviettoon. Omalla pihalla mahdollisuus turvalliseen ulkoiluun. Asukkaittemme käytössä on myös sauna, askartelu/viriketoimintatila sekä kuntosali.

Story image

Yhteisöllinen arki

Maijalan jokapäiväistä toimintaa ja arkea ohjaavat arvot yksilöllisyysdestä ja samalla yhteisöllisyydestä. Kodissa eletään rikasta ja monipuolista arkea, jossa jokainen asukas saa elää oman tutun ja turvallisen rytminsä mukaisesti. Järjestämme monenlaista mukavaa aktiviteettia, joista jokainen löytää varmasti mieluiaa tekemistä. 

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää