Hyppää sisältöön

Attendo Myllytupa

Attendo Myllytuvassa tarjoamme tehostettua asumispalvelua ikääntyneille asukkaille. Hoivakoti sijaitsee rauhallisella asuinalueella, lähellä Lapuan keskustaa ja kaikkia peruspalveluita.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Myllykyläntie 16

 • 62100 Lapua

 • Etelä-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 31

  Huoneen koko - 19,5- 25,5 m2

  Valmistunut - 2008

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

  Lyhytaikaisjaksot

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Myllytupaan voi tulla myös lyhytaikaiselle intervallihoitojaksolle. Kodinomaisessa ja turvallisessa Myllytuvassa kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Attendo Myllytuvalla jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaat elävät rauhallista ja kuntouttavaa arkea, jossa jokainen asukas saa elää omannäköistään elämää. Kellonaikoja ei toiminnoille ole, vaan jokainen elää omien tottumustensa mukaisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kodin asukkailla on jokaisella oma tilava huone, jonka he saavat halutessaan kalustaa kodikkaiksi ja viihtyisiksi oman maun mukaan. Talossa on myös kaksi kahden hengen huonetta esimerkiksi pariskuntia tai sisaruksia varten. Kaikissa huoneissa on oma invamitoitettu wc ja kylpyhuone. Lisäksi kodin kaikki yhteiset tilat on rakennettu esteettömiksi. Kodin yhteisissä tiloissa asukkaat voivaat viettää aikaansa, ruokailla ja kahvitella sekä puuhailla erilaisia arjen puhteita. Monipuolinen ja virikkeellinen lähiympäristö sekä kodin tilava piha mahdollistavat asukkaiden ulkoilun ja virkistäytymisen luonnossa ja pihamaalla turvallisesti.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme palvelukodilla monenlaista, mukavaa ja mielekästä aktiviteettia, joihin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Huomioimme toiminassamme juhlapyhät ja merkkipäivät sekä toivotamme myös asukkaiden läheiset ja omaiset mukaan kodin arkeen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää