Hyppää sisältöön

Attendo Mariian Kartano

Attendo Mariian Kartano tarjoaa ikäihmisille parasta mahdollista hoivaa, huolenpitoa ja palvelua. Hoivakodin neljässä ryhmäkodissa on kussakin 15 asuntoa ja yhteiseen käyttöön oleskelu- ja ruokailutilat.

Yhteystiedot

Osoite

 • Arvidinkatu 7

 • 32200 Loimaa

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2013

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asukkaiden apuna ja tukena on ympäri vuorokauden osaava ja välittävä moniammatillinen henkilöstömme. Pyrimme säilyttämään asukkaan elämän mahdollisimman samansuuntaisen aja omannäköisenä kuin ennen meille muuttoa. Kaikille asukkaille nimetään omahoitaja ja omahoitaja tekee yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa hoitosuunnitelma, jossa arvioidaan asukkaan toimintakykyä, asetetaan hoidolle tavoitteet ja sovitaan asioiden hoitamisesta. Meillä työtä tehdään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin neljässä ryhmäkodissa on kussakin 15 asuntoa ja jokaisella asukkaalla on oma 25m2 tilavalla wc/kylpyhuoneella varusteltu asuntonsa. Varmistamme yksityisyyden kaikille asukkaille, mutta yksinäinen ei tarvitse olla: seuraa ja apua on aina saatavilla. Yhteisissä oleskelutiloissa voi nauttia naapureiden seurasta ja myös piha on suunniteltu viihtyisäksi kokoontumispaikaksi.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Meillä asukkaan hyvä arki muodostuu asukkaalle mieleisestä yhteisestä tekemisestä tai rauhoittumisesta omiin puuhiin. Asukkaiden toiveiden mukaan saatamme yhdessä ulkoilla, leipoa, pelata bingoa, laulaa tai lukea lehtiä. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa joka rytmittää arkea. Mariiankartanossa tarjoillaan maittavaa kotiruokaa omasta keittiöstä hyvällä mielellä höystettynä. Teemme myös yhteistyötä alueen muiden toimijoiden, kuten seurakunnan, kuorojen ja päiväkotien, kanssa

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti

Jenni Haapasalo
puh. 041 732 2512
jenni.haapasalo@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää