Hyppää sisältöön

Attendo Mariianpuisto

Attendo Mariianpuisto on Loimaalla sijaitseva hoivakoti. Attendo Mariianpuistossa nautitaan luonnosta, ulkoilusta ja puutarhanhoidosta asukkaiden kunnon ja jaksamisen ehdoilla.

Yhteystiedot

 • Kirsi Kivimäki
 • Hoivakodin johtaja

 • kirsi.kivimaki@attendo.fi
 • 044 494 0930
 • Tavoitettavissa arkisin klo 7-15.

  Asukkaita koskevat kyselyt suoraan ryhmäkodin puhelimesta, ks. Lisää yhteystietoja.

Osoite

 • Nokkalantie 9

 • 32210 Loimaa

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 41

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Valmistunut: 2018

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Mariianpuisto tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista 41 ikäihmiselle.

Ammattitaitoinen hoivahenkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Yksilöllisesti laadittu hoito- ja kuntoutussuunnitelma toimii arjen rytmittäjänä: jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Asukkaaksi Mariian puistoon voi tulla joko kunnan sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Mariianpuistossa asukkaat asuva omissa asunnoissaan ja jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Asukkaat saavat sisustaa asuntonsa kodikkaiksi omilla tutuilla tavaroillaan. Jokaisen oman asunnon lisäksi, hoivakodissa on on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä helppokulkuiset yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue, jonne on helppo päästä ulkoilemaan aina sään salliessa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Mariianpuiston ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Ulko- ja sisätilat suunnitellaan teeman mukaiseksi. Teemakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Monipuolisia aktiviteetteja ja erilaisia vierailuja järjestetään asukkaiden toiveiden mukaan.

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti

Soile Mäenpää
puh. 041 732 1458
soile.maenpaa@attendo.fi

 

Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image
Carousel image

Lisätietoja palveluistamme

Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu.

Lataa opas tästä