Attendo Mariianpuisto

Attendo Mariianpuisto on Loimaalla sijaitseva hoivakoti. Attendo Mariianpuistossa nautitaan luonnosta, ulkoilusta ja puutarhanhoidosta asukkaiden kunnon ja jaksamisen ehdoilla.

Yhteystiedot

Osoite

  • Nokkalantie 9

  • 32210 Loimaa

  • Varsinais-Suomi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Mariianpuisto tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista 41 ikäihmiselle.

Ammattitaitoinen hoivahenkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Yksilöllisesti laadittu hoito- ja kuntoutussuunnitelma toimii arjen rytmittäjänä: jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Asukkaaksi Mariian puistoon voi tulla joko kunnan sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Mariianpuistossa asukkaat asuva omissa asunnoissaan ja jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Asukkaat saavat sisustaa asuntonsa kodikkaiksi omilla tutuilla tavaroillaan. Jokaisen oman asunnon lisäksi, hoivakodissa on on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä helppokulkuiset yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue, jonne on helppo päästä ulkoilemaan aina sään salliessa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Mariianpuiston ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Ulko- ja sisätilat suunnitellaan teeman mukaiseksi. Teemakodin pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Monipuolisia aktiviteetteja ja erilaisia vierailuja järjestetään asukkaiden toiveiden mukaan.

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää