Hyppää sisältöön

Attendo Pommeri

Attendo Pommeri on kotoisa ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme palveluasumista, kevyttä palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista ikäihmisille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Opintie 14-16

 • 12700 Loppi

 • Kanta-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 30

  Huoneen koko: 20 m2

  Valmistunut: 2018

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Kaikki palvelumme räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi Pommeriin pääsee joko palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 neliömetriä. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Pommerin kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeet huomioiden esteettömiksi ja turvallisiksi.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Pommerissa muotoutuu asukkaan tottumusten mukaisesti. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista. Perushoidolliset toimet (henkilökohtainen hygienia, pukeminen jne.) hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti. Yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Kodilla järjestetään monipuolista ja mielekästä toimintaa johon auskkaat voivat osallistua omien voimavarojensa mukaisesti. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota: toivotamme asukkaan läheiset aina tervetulleiksi vierailulle.

Story image

Kuntouttava toiminta Pommerissa

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Päivi Lehto, puh. 041 731 3354 tai paivi.lehto@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää