Hyppää sisältöön

Attendo Onni

Attendo Onni on Mäntsälässä sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Kivistöntie 4, 04600

 • 04600 Mäntsälä

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 40

  Huoneen koko - 20m2

  Valmistunut - 2016

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Onnin kanssa samassa kiinteistössä sijaitsee lisäksi useita muita seniorityöhön erikoistuneita palveluntuottajia. Olemme palvelusetelin tuottajana Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Tuusulassa, niin lyhyt-, kuin pitkäaikaishoivalle.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on aktiivista ja asukkaittensa näköistä. Järjestämme monenlaista mukavaa ja mielekästä toimintaa piristämään asukkaittemme arkea. Viriketoimintaa kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Toivotamme läheiset aina tervetulleiksi vierailemaan ja mukaan palvelukodin arkeen.

Katso tästä viikko-ohjelmamme
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella hoivakodin asukkaalla on oma huone, jossa on tilava WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Attendo Onnessa on myös saunaosasto, jonka löylyt lämpenevät asukkaiden toivoessa. Hoivakodin piha-alue on esteetön ja helppokulkuinen soveltuen hyvin ulkoiluun myös apuvälineiden kanssa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää