Hyppää sisältöön

Attendo Rantala

Attendo Rantala on Muuramen Kinkomaalla sijaitseva hoivakoti. Meillä on 61-asiakaspaikkaa ja sijaitsemme Päijänteen kauniissa rantamaisemissa. Rantala on turvallinen vaihtoehto arkielämän tukemiseen silloin, kun itsenäinen asuminen ei enää ole mahdollista.

Yhteystiedot

Osoite

 • Lundintie 3

 • 40930 Kinkomaa

 • Keski-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 61

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 21,5-26 m2

  Valmistunut: 2012

  Hyvinvointialue: Keski-Suomen hyvinvointialue

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Moniammatillinen henkilökuntamme on asukkaiden tukena ja apuna ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, joka perehtyy asukkaan asioihin. Asukkaalle tehdään myös henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään yhdessä omaisten, asukkaan ja henkilökunnan kanssa. Ympärivuorokautinen hoiva, huolenpito ja tukipalvelut mahdollistavat ikäihmiselle kodinomaisen ja turvallisen arjen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Rantalassa kaikilla asukkailla on omat 21,5-26m2 kokoiset huoneet, joissa on invamitoitettu wc- ja kylpyhuone. Hoivakodin kaikki tilat on suunniteltu ikähmisten tarpeet huomioiden. Viihtyisien yhteistilojen lisäksi kodissa on tilava, invamitoitettu saunaosasto sekä tilavat terassit ja parvekkeet.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Rantalassa viikottain vaihtuva virikeohjelmamme pitää sisällään monipuolista ja mukavaa ohjelmaa. Kiinnitämme erityistä huomiota asukkaidemme viihtyvyyden ja sosiaalisuuden tukemiseen. Tarjoamme mukavaa yhdessäoloa ja mielekästä ohjelmaa, konsertteja, tansseja, lauluhetkiä ja muistelutuokioita asukkaiden toiveiden mukaan. Tykättyjä ovat perinteisten bingon ja levyraadin lisäksi yhteislaulutuokiot, kausiaskartelut ja erilaiset liikuntatuokiot. Rantalassa vierailevat esiintyjät ovat kovasti tykättyjä ja säännöllinen ulkoilu pitää mielen virkeänä.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Rantalan fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää