Attendo Fredrik

Attendo Fredrik on Nokialla sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Viholan kaupunginosaan Näsiäkadulla sijaitseva hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista asukkaille

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Näsiäkatu 3

 • 37120 Nokia

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 41

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Fredrikin hoivakodissa jokaisella asukkaalla on oma, tilava yksityishuone, jonka saa sisustaa oman makunsa mukaan. Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan esteettömäksi suunnitelluilla tilaratkaisuilla. Olemme lämminhenkinen ja kodinomainen hoivakoti, jossa ammattitatoinen hoivahenkilökunta on aina läsnä.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat tilavat 20m2 kokoiset yksityishuoneet, joista löytyy peruskalusteet ja invamitoitettu WC/kylpyhuone. Hoivakodin tilaratkaisuissa on huomioitu ikäihmisten erityistarpeet. Tilat ovat esteettömiä ja turvallisia. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat ovat jokaisen asukkaan vapaassa käytössä. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan. Fredrikin toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Fredrikin fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

Quote

"Iso kiitos hyvästä hoidosta ja äidin huomioon ottamisesta. Hoivakodissa hyvä ilmapiiri."

Devider

Nainen

Hoivakodin asukkaan omainen

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää