Hyppää sisältöön

Attendo Kotiniemi

Attendo Kotiniemi tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille. Attendo Kotiniemi sijaitsee Nurmeksessa, lyhyen kävelymatkan päässä kaupasta ja muista päivittäispalveluista.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kotiniementie 21

 • 75530 Nurmes

 • Pohjois-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 36

  Hyvinvointialue - Pohjois-Karjalan hyvinvointialue, Siun sote

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on viihtyisä ja kodinomainen ympäristö, jossa muistisairauden tuomat vaatimukset ja asukkaiden turvallisuus on otettu tarkasti huomioon. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka asukas saa kalustaa omilla tavaroillaan oman mieltymyksen mukaan. Palvelukodissa on kodikkaat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat yhteiseen ajanviettoon ja arjen askareisiin.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Erilaiset toimintatuokiot tuovat väriä arkeen joka viikko. Asukkaat osallistuvat voimavarojensa ja kiinnostustensa mukaan arkisiin askareisiin, kuten leivontaan, siistimiseen ja ulkotöihin. Kotiniemen puutarha ja ympäristö mahdollistaa ympäri vuoden ulkoiluun ja yhteiseen tekemiseen. Asukkailla on mahdollista päästä hoitajan kanssa omaan rantaan, jossa sijaitsee grillikatos ja rantasauna. Teemme aktiivisesti yhteistyötä muun muassa nurmeslaisen Rekulan päiväkodin ja paikallisten seurakuntien kanssa.

Story image

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja meillä käy säännöllisesti fysioterapeutti. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa myös mm. liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kannustamme yhteisöllisyyteen mutta mahdollistamme asukkaille aina myös omaan rauhaan vetäytymisen. 

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää