Hyppää sisältöön

Attendo Juhlamarssi

Attendo Juhlamarssi on syksyllä 2022 avattu, Oulun Hiukkavaaran kaupunginosassa sijaitseva hoivakoti. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Juhlamarssi 1

 • 90670 Oulu

 • Pohjois-Pohjanmaa

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 52

  Huoneen koko - 21 m2

  Erikoisosaaminen - Muistisairaat

  Valmistunut - 2022

  Hyvinvointialue - Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasunnitelma

Yksilöllistä hoivaa

52 asukkaan Attendo Juhlamarssi on hyvä ja turvallinen valinta kodiksi silloin, kun itsenäinen asuminen ei enää ole mahdollista. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita.

Nimeämme omahoitajan jokaiselle asukkaalle ja teemme henkilökohtaisen hoitosuunnitelman jokaiselle asukkaalle. Hoitosuunnitelmaa päivitetään yhdessä läheisten, henkilökunnan ja asukkaan kanssa aina kun on tarvetta. Asuminen Juhlamarssissa on kodinomaista ja turvallista. Meillä jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaaksi meille voit tulla palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Yhteisöllistä ja kodinomaista asumista

Attendo Juhlamarssissa on neljä pienryhmäkotia: Kataja, Juolukka, Hilla ja Kanerva. Yhteistiloissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja seurustella naapureiden kanssa. Jokaisessa ryhmäkodissa on oma kodikas oleskelu- ja ruokailutila sekä terassipiha tai parveke. Jokaisella asukkaalla on viihtyisä oma asunto (21 m²), jossa on tilava ja turvallinen esteetön kylpyhuone. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla viihtyisällä pihalla - yksin tai yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Meillä käy ulkopuolisia esiintyjiä ja vierailijoita ja järjestämme monipuolista ja mukavaa ohjelmaa, kuten jumppaa, musiikkia, bingoa, hartaushetkiä ja lukutuokioita, joihin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Juhlapyhiä ja merkkipäiviä vietämme perinteisin menoin ja maistelemme juhlaan kuuluvia ruokia.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää