Hyppää sisältöön

Attendo Sammalpolku

Attendo Sammalpolku on Oulun Kynsilehdossa sijaitseva hoivakoti. Sammalpolku sijaitsee idyllisessä ympäristössä, kauniilla luonnonläheisellä alueella.

Yhteystiedot

Osoite

 • Sienitie 8

 • 90650 Oulu

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 67

  Huoneen koko - Tehostettu 22 m2, seniori 30 m2

  Valmistunut - 2018

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille sekä kevyempää palveluasumista itsenäisemmin pärjääville asukkaille, joilla on jonkin verran avuntarvetta. Senioriasunnon asukkaille räätälöidään tuki ja apu yksilöllisesti. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaksi meille voit tulla palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma asuntonsa, jossa on esteetön wc/suihkutila. Hoivakodin asukkaiden käytössä on oman huoneen lisäksi yhteiset oleskelutilat ja tunnelmallinen takkahuone, josta pääsee saunatiloihin. Palvelukodin ruokailutilassa nautitaan yhdessä oman keittiön maistuvaa kotiruokaa. Piha-alue on turvallinen ja suunniteltu ikääntyneiden tarpeet huomioiden. Sammalpolun palveluasumisen asunnot ovat pieniä kaksioita, joissa on tupakeittiö, makuuhuone ja kylpyhuone.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Meillä käy ulkopuolisia esiintyjiä ja vierailijoita ja järjestämme monipuolista ja mukavaa ohjelmaa, kuten jumppaa, musiikkia ja lukutuokioita joihin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Juhlapyhiä ja merkkipäiviä vietämme perinteisin menoin ja maistelemme juhlaan kuuluvia ruokia.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää