Hyppää sisältöön

Attendo Lilla Ro

Attendo Lilla Ro on viihtyisä hoivakoti joka tarjoaa palvelua erityisesti muistisairaille. Henkilökuntamme on kaksikielistä. Attendo Lilla Ro ar ett hemtrevligt, tvåspråkigt vårdhem för äldre, som erbjuder service speciellt för minnessjuka.

Yhteystiedot

Osoite

 • Norrgårdintie 4

 • 21600 Parainen

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 20 m2

  Palvelua kielillä - Suomi, Svenska

  Valmistunut - 2018

  Hyvinvointialue - Varsinais-Suomen hyvinvointialue - Varha

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  intervallihoiva

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa 

Attendo Lilla Ro sijaitse parin kilometrin päässä Paraisten keskustasta, kauniin saaristoluonnon keskellä. Pyrimme säilyttämään asukkaiden elämän mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden tukena ja apuna. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Individuell omsorg

I vårt vårdhem får boarna bo i en hemtrevlig och trygg miljö, där personalen är närvarande dygnet runt. Rehabilitering och den aktiva vardagen är viktig för oss. I vårt mångprofessionella team arbetar även en ergoterapeut. Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet, så att våra boare får leva ett innehållsrikt och ett för dem önskat liv.

Omavalvontasuunnitelmamme - sve (pdf)
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Lilla Ro:ssa on 14 huonetta. Osa huoneista on kahden hengen huoneita, jonne on mahdollista muuttaa esimerkiksi pariskunnan. Hoivakodissa on viihtyisät oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa sekä iso yhteinen ruokasali, jossa nautitaan maittavaa ja monipuolista kotiruokaa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Lilla Ro:ssa järjestämme muun muassa jumppaa, pelejä, leivontaa, retkiä sekä elokuvailtoja asukkaiden toiveiden mukaan. Myös ulkoilu on olennainen osa hoivakodin arkea. Lilla Ro:ssa vierailee jalkahoitaja ja kampaaja, joiden palveluita voi ostaa omakustannushintaan.

Story image

Oma toimintaterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee toimintaterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Toimintaterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin. Toimintaterapeutti myös ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä kodissamme.

Toimintaterapeutti
Anne Paanu
puh. 041 731 0706
anne.paanu@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää