Hyppää sisältöön

Attendo Toivionrinne

Attendo Toivionrinne on ikääntyneiden hoivakoti, joka sijaitsee Toivion kaupunginosassa lähellä Tampereen rajaa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Karjalantie 2

 • 33920 Pirkkala

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 29

  Huoneen koko - 20-30 m2

  Valmistunut - 2013

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme ikääntyneille asukkailleen yksilöllistä ja välittävää ympärivuorokautista hoivaa, jonka tavoitteena on kuntouttaa ja ylläpitää asukkaan toimintakykyä. Jokaiselle kodin asukkaalle on nimetty omaohjaaja ja laaditaan myös yksilöllinen hoiva- ja kuntoutussuunnitelma.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Palvelukodissa on jokaiselle asukkaalle oma 21.5 m²:n huone, lisäksi kodissa on kaksi suurempaa huonetta pariskunnille tai sisaruksille. Palvelukodissa on asukkaiden ajaviettoon ja puuhasteluun tarkoitetut viihtyisä ruokailusali sekä oleskelu/tv-huone, jossa voi nauttia takan tuomasta lämmöstä ja tunnelmasta. Palvelukodin käytävillä on useita oleskeluryhmiä, joissa asukkaat voivat levähtää sekä viettää yhteistä aikaa kodin muiden asukkaiden kanssa. Keväästä syksyyn käytössä ovat myös kodin lasitetut parvekkeet istuinryhmineen. Sisäpihalla on myös katettu terassi vaikka leppoisia iltapäiväkahveja varten.

Story image

Omannäköistä elämää

Mielekäs arki piristää mieltä ja ylläpitää toimintakykyä. Jokaisella asukkaalla on mahdollisuus halutessaan osallistua päivittäiseen viriketoimintaan, oman toimintakykynsä ja voimavarojensa puitteissa. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa, kuten jumppatuokioita, muisteluhetkiä, bingoa ja musiikkia. Kodin viihtyisällä piha-alueella sekä lähimaastossa asukkaat voivat ulkoilla ja virkistäytyä turvallisesti, joko omaehtoisesti tai ohjaajien avustamana. Toivotamme myös asukkaiden läheiset tervetulleiksi kodin arkeen.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Toivionrinteen fysioterapeuttien yhteystiedot löydät täältä.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää