Hyppää sisältöön

Attendo Iltatuuli Lavia

Maalaismaisemissa lähellä Karhijärveä sijaitseva hoivakoti Attendo Iltatuuli Lavia tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Viittatie 11

 • 38600 Lavia

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 23

  Huoneen koko - 19m2-24m2

  Valmistunut - 2011

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  tehostettu palveluasuminen

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme palveluitamme 23:lle ikäihmiselle, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua päivittäisessä elämässään. Asukkaat ovat pääasiassa muistisairaita vanhuksia. Hoitoa ja palveluja tuotetaan yksilöllisesti asukkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset sekä hengelliset tarpeet huomioiden. Päämääränä on asiakkaan itsensä kokema hyvä elämän laatu.

Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Asukkaan henkilökohtaista hoito- ja palvelusuunnitelmaa päivitetään noin puolen vuoden välein. Hoivaa, hoitoa ja palveluja tuotetaan yksilöllisesti asukkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet huomioiden. Päämääränä on asiakkaan itsensä kokema hyvä elämänlaatu kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaikilla asukkailla on oma huoneensa. Hoivakodissa on 19 kpl 19m2 kokoista yksikötä ja ja kaksi kaksiota kooltaan 24m2. Kaikissa huoneissa on omat invamitoitetut wc/suihkutilat. Hoivakodin tilat ovat yksikerroksisessa, kauniissa ja kodikkaassa rakennuksessa. Yhteisessä käytössä ovat tilavat ja viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä terassi ja aidattu piha. Tavoitteenamme on turvata asukkaille laadukas ja itsenäinen hoiva koko hoitosuhteen ajaksi.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tuemme ja kannustamme asukkaitamme aktiiviseen arkielämään. Hoivakodin iso, viihtyisä ja aidattu piha tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon, kuljeskeluun kävelyreiteillä, taikka vain istuskeluun ja seurusteluun katetulla ulko-oleskelualueella. Järjestämme säännöllisesti toiminnallisia tuokioita ja seurakunnan hartaushetkiä. Kunnan kirjasto toimittaa kerran kuukaudessa uusia äänikirjoja ja musiikki CD:tä, joita voi kuunnella mieltymysten mukaan. Asukkaat voivat osallistua yhteisiin keskustelu- ja lehdenlukutuokioihin halutessaan.

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti

Mari Keso
puh. 041 732 1137
mari.keso@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää