Hyppää sisältöön

Attendo Iltatuuli Huittinen

Huittisissa sijaitseva hoivakoti Attendo Iltatuuli Huittinen tarjoaa dementiaan sairastuneille ikäihmisille tehostettua palveluasumista.

Yhteystiedot

Osoite

 • Kravilankatu 4

 • 32700 Huittinen

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 16

  Valmistunut - 2006

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Huittisissa sijaitseva hoivakoti Attendo Iltatuuli Huittinen tarjoaa dementiaan sairastuneille ikäihmisille tehostettua palveluasumista. Moniammatillinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja kaikille asukkaille nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Attendo Iltatuulen koko toiminnan suunnittelun lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, yksilöllisyys, viihtyvyys ja turvallisuus. Hoitotyön tavoitteena on ylläpitää ja tukea asukkaan suoriutumista päivittäisistä toiminnoistaan sekä auttaa asukasta ihmisarvoiseen ja sairaudesta huolimatta tasapainoiseen ja onnelliseen elämään.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaikilla asukkailla on oma huoneensa. Hoivakodissa on lisäksi viihtyisät ja esteettömät oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Henkilökunta järjestää asukkaille toiminnallisia tuokioita säännöllisesti, huomioiden asukkaiden toiveet. Järjestämme monenlaista aktiviteettia, johon kukin voi osallistua omien voimavarojensa mukaan. Hoitajat järjestävät säännöllisesti erilaisia jumppahetkiä asukkaille, ulkoilemme ja kuuntelemme asukkaittemme toiveita ohjelman suunnittelussa. Otamme myös arjessa huomioon juhlapyhät ja muut vuosijuhlat juhlistamalla niitä. Attendo Iltatuulen koko toiminnan suunnittelun lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, yksilöllisyys, viihtyvyys ja turvallisuus. Hoitotyön tavoitteena on ylläpitää ja tukea asukkaan suoriutumista päivittäisistä toiminnoistaan sekä auttaa asukasta tasapainoiseen ja onnelliseen elämään.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää