Hyppää sisältöön

Attendo Kuninkaanhaka

Attendo Kuninkaanhaka on hoivakoti ikäihmisille Porin keskustassa. Tarjoamme sekä ympärivuorokautista hoivaa, että kevyempää senioriasumista ikääntyneille, jotka haluvat helpottaa elämäänsä kotiin tuotavin palveluin.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kuninkaanhaanpiha 2

 • 28130 Pori

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 66

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 21-30,5m2

  Valmistunut: 2020

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Kuninkaanhaassa asukas saa turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Päivittäisen toimintamme kulmakivenä ovat arvokas vanhuus ja mielekäs arki. Pyrimme säilyttämään asukkaiden arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Kuninkaanhaka on asukkaittensa koti, jossa eletään jokaisen omannäköistä arkea.

Story image

Yhteisöllistä elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21m² huone, jossa on peruskalusteet ja WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Osa huoneista on mahdollista yhdistää myös kahden hengen huoneeksi, meille on siis mahdollista muuttaa myös pariskunnan tai sisarusten. Yhteistiloissa ruokaillaan, seurustellaan ja vietetään yhteistä aikaa.

Senioriasunnot sijaitsevat talon ylimmissä kerroksissa. Senioriasunnoissa kotinasi on oma 30-39 m2 asunto, jonne voit ostaa tarvitsemiasi palveluita mielesi mukaan. Kerroksien yhteisiloissa on mukava avata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Kodin keittiössä valmistuu terveellistä ja maukasta kotiruokaa ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioiden.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki Kuninkaanhaassa on asukkaittensa näköistä. Arkea rytmittävät monenlaiset mukavat ohjelmat. Ulkoilu, musiikki, elokuvaillat, lueskelu ja yhdessäolo kuuluvat elämään kuten kotona asuessakin. Asukkaan sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Toivotamme myös asukkaiden läheiset ja omaiset mukaan kodin arkeen ja juhlaan.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Attendo Porinhelmi ja Attendo Kunninkaanhaka
Minna Ollila
puh. 041 731 3950
minna.ollila2@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää