Hyppää sisältöön

Attendo Porinhelmi

Porinhelmi on Porissa sijaitseva viihtyisä ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista hoivaa ja lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea. Yksilöllisesti sinulle suunniteltu kokonaisuus ja turvallinen ympäristö edistävät ja ylläpitävät toimintakykyä. Olemme tukenasi, kun sitä tarvitset.

Yhteystiedot

Osoite

 • Seipikuja 8

 • 28300 Pori

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2015

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : psykogeriatria Muistisairaat haastavasti käyttäytyvät asukkaat päihdetyö kaksoisdiagnoosiset asukkaat neurologiset sairaudet monivammaisuus
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissa vaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria. Hoivan ja kuntoutuksen räätälöimme asukkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kaikessa toiminnassa tähtäämme asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan sekä hyvään ja monipuoliseen elämään. Attendo Porinhelmeen voit tulla asukkaaksi kunnan tai kaupungin ostopalveluna, palvelusetelillä tai myös itsemaksavana asiakkaana.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka voi sisustaa omilla tutuilla huonekaluilla. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Porinhelmestä löytyy myös viihtyisät yhteisölliset yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Hoivakodin palvelu­kokonaisuuteen kuuluvat asumisen lisäksi yksilöllisesti suunniteltu hoiva, aktivoiva toiminta, siivous- ja pyykkihuolto, turvahälytin sekä säännölliset maukkaat ateriat. 

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Jokaista asukastamme ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista, ohjaavat terapeuttimme asukkaalle yksilöllisesti soveltuvia harjoitteita sekä apuvälineiden käyttöä. Arki hoivakodissa on monipuolista ja asukkaittensa näköstä. Järjestämme mielekästä ja mukavaa toimintaa asukkaiden toiveiden mukaan. Meillä muistellaan, nautitaan musiikista, jumpataan, pelaillaan ja juhlitaan merkkipäiviä ja juhlapyhiä.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti Attendo Porinhelmi ja Attendo Kunninkaanhaka
Tiina Koivula
puh. 041 732 2762
tiina.koivula@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää