Hyppää sisältöön

Attendo Järvenhelmi

Attendo Järvenhelmi on nykyaikainen ja kodikas  hoivakoti ikäihmisille Pyhäjärvellä. Attendo Järvenhelmi on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Keidastie 1

 • 86800 Pyhäjärvi

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 63

  Valmistunut - 2019

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Paikalla on henkilökuntaa ympärivuorokautisesti ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota kodinomainen, ympärivuorokautinen asumismahdollisuus ja monipuolisia, yksilöllisiä hoito- ja hoivapalveluita.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Järvenhelmi on nykyaikainen hoivakoti, joka on suunniteltu ikäihmisten tarpeet edellä. Hoivakodin asukkaat asuvat omissa huoneissaan. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2 Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Yhteiseen ajanviettoon ja oleskeluun hoivakodilla on viihtyisät yhteistilat, ruokailutila sekä sauna, joka lämpenee asukkaiden toivoessa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Järvenhelmessä on asukkaittensa näköistä. Tekemisille ei ole määrättyjä kellonaikoja, vaan asukkaitten luontaista vuorokausirytmiä kunnioitetaan ja toteutetaan parhaan mukaan. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös toiminnallisiin tuokioihin on paremmat edellytykset. Toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa, johon voi osallistua omien voimavarojensa puitteissa. Sosiaalisiin suhteisiin ja yhteiseen ajanviettoon kiinnitetään päivittäin huomiota, mahdollistaen asukkaille myös omaan rauhaan vetäytymisen. Järjestämme myös toimintaa, johon läheiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää