Hyppää sisältöön

Attendo Ankkuri

Attendo Ankkuri tarjoaa eritasoisia hoiva- ja asumispalveluita ikääntyneille asukkaille Raahessa. Asukkaaksi Ankkuriin voivat tulla ikääntyneet sekä vammautuneet henkilöt, jotka tarvitsevat arjessaan eritasoista apua ja tukea.

Yhteystiedot

Osoite

 • Ollinkalliontie 11

 • 92100 Raahe

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 27

  Huoneen koko - 26 m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : monivammaisuus
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Kuntouttava hoivatyö on läsnä jokaisessa arjen hetkessä. Hoitotyöntekijät kannustavat, ja ohjaavat asukkaita oman toimintakykynsä ylläpitämiseen. Asukkaiden yksilölliset voimavarat huomioidaan sekä autetaan aina tarvittaessa. Meille voit tulla myös kuntoutumaan lyhytaikaisjaksolle. Palvelu on tarkoitettu esimerkiksi omaishoitajan lomien ajaksi, sairaalajakson jälkeen tehokuntoutumaan, kotona pärjäämisen tueksi tai putkiremontin ajaksi. Asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Ankkuri on ARA–kohde, joka mahdollistaa kohtuuhintaisen vuokra-asumisen. Palvelukoti mahdollistaa kodinomaisen ja kiireettömän yhteisöllisen asumismuodon, jossa huomioidaan jokaisen kodin asukkaan yksilölliset tarpeet. Ankkurin jokaisella asukkaalla on oma huone eli oma koti, jonka asukas saa halutessaan kalustaa kotoisaksi omilla kalusteillaan ja rakkailla tavaroillaan. Kodin uudet tilat on suunniteltu ikääntyneiden ja vammautuneiden tarpeisiin sopiviksi. Avarassa kodissa on esimerkiksi liikuntarajoitteisten henkilöiden helppo liikkua. Kodin mukavat ja turvallisetyhteiseen käyttöön suunnitellut tilat mahdollistavat ajanvieton, rentoutumisen sekä erilaiset arjen puuhat. Pihamaa on suunniteltu turvalliseen ulkoiluun. Kodin omassa keittiössä valmistetaan monipuolista kotiruokaa ja herkkuja kahvihetkiin ja juhliin.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kodin toimintaa ohjaavia arvoja ovat yksilöllisyyden kunnioittaminen, yhteisöllisyys, läheisyys ja välittäminen. Hyvään arkeen kuuluu kuntouttavat viriketoiminnot, niin kodissa kuinkodin ulkopuolellakin. Ankkurin monipuoliseen viriketoimintaan kuuluu erilaisia liikunta-, musiikki-, keskusteluryhmiä sekä pelihetkiä. Asukkaiden kanssa tehdään myös vierailuita kodin ulkopuolelle ja kodilla käy mielenkiintoisia ja innostavia vieraita. Erilaisten askareiden ohella kodin arkeen kuuluu leppoisa rentoutuminen ja ajanvietto, ilman kiirettä ja kellonaikoja. Asukkaiden läheiset ja ystävät ovat aina tervetulleita osallistumaan kodin arkeen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää