Hyppää sisältöön

Attendo Merilokki

Attendo Merilokki on ikäihmisten hoivakoti, joka sijaitsee aivan Raahen sairaalan vieressä. Merilokki tarjoaa tehostettua palveluasumista ikääntyneille, jotka eivät kykene asumaan itsenäisesti.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kirkkokatu 1

 • 92100 Raahe

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 58

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 20-24 m2

  Valmistunut: 2021

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 4

 • Erikoisosaaminen: muistisairaat psykogeriatria
 • Omavalvontasuunnitelma

Haluaisitko työskennellä Merilokissa?

Haemme nyt Merilokkiin lähihoitajaa tiimiimme. Katso tarkemmat tiedot ja lähetä hakemus! Voit myös kysyä lisätietoja hoivakodin johtajalta Miralta.
 
Nähdään Merilokissa!
Merilokin avoimet työpaikat
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Talossa on neljä ryhmäkotia, joista yksi on suunnattu psykogeriatrisille asiakkaille. Moniammatillinen ja välittävä henkilökuntamme on läsnä ympärivuorokauden. Jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Mielekäs arki ja arvokas vanhuus ovat toimintamme kulmakiviä.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Merilokissa on 58 asiakashuonetta, jotka ovat kooltaan 20-24m2. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta neljä huoneista on mahdollista yhdistää pariskunta huoneiksi. Jokaisessa huoneessa on invamitoitettu wc ja suihkutilat. Huoneeseen kuuluu sähkösäätöinen sänky, mutta muuten asukkaat voivat sisustaa ja kalustaa huoneensa mieleisekseen.

Merilokki on kahdessa kerroksessa. Molemmista kerroksista löytyvät yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä yhteiset lasitetut parvekkeet. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto.

Merilokissa on turvallinen aidattu piha-alue, jonne on esteetön pääsy. Viihtyisällä pihalla on mukava ulkoilla ja piha-alueelta löytyy kuntoiluvälineitä, grillipaikka sekä pihapuutarha.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Merilokissa on asukkaiden näköistä. Tarjoamme monipuolista ja mielekästä toimintaa asukkaiden toiveiden ja mielenkiinnon mukaan. Asukkaiden on mahdollista ulkoilla päivittäin aidatulla piha-alueella. 

Merilokissa on oma keittiö, jossa kokkimme valmistaa maistuvaa kotiruokaa. 

Katso ruokalistamme täältä

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää