Hyppää sisältöön

Attendo Villa Stella sv

Attendo Villa Stella i Gammelboda i Ekenäs är ett vårdhem med 17 platser med högklassig hemliknande vård och omsorg för äldre som behöver olika former av stöd och hjälp i vardagen. Den yrkeskunniga vårdpersonalen finns på plats dygnet runt. Var och en har en egenvårdare och en personlig vårdplan utarbetas.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kalliolahdentie 4

 • 10650 Ekenäs

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 17

  Huoneen koko - 8,6 - 17,3 m2

  Palvelua kielillä - suomi, svenska

  Valmistunut - 2008

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

Story image

Ett liv med gemenskap och hemtrevligt boende

Vårdhemmet har byggts i en nivå i ett område med vacker natur, där naturen lockar till promenader och utevistelse. Den boende har 12–19 m² stora rum för en eller två personer, där man till exempel kan flytta in som par. De gemensamma utrymmena utgörs av bastu, trivsamt allrum och matsal. Alla hemmets utrymmen är tillgängligt planerade med hänsyn till äldre personers specialbehov.

Story image

En aktiv vardag upprätthåller funktionsförmågan

De boende sätter sin egen prägel på vardagen i ett vårdhem. Olika aktivitetsstunder utgör en viktig del av Attendo Villa Stellas verksamhet. De boende deltar i dessa enligt egen önskan och de egna resurserna. I hemmet ordnas morgongymnastik, bingo, friluftsliv och musikevenemang. Vi beaktar även helger och bemärkelsedagar i vår verksamhet.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää