Hyppää sisältöön

Attendo Villa Stella

Tammisaaren Gammelbodan asuinalueella sijatseva Attendo Villa Stella on 17-paikkainen hoivakoti, jossa tarjotaan laadukasta kodinomaista hoivaa ja huolenpitoa ikääntyville vanhuksille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua arjessaan.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kalliolahdentie 4

 • 10650 Tammisaari

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 17

  Huoneen koko - 8,6 - 17,3 m2

  Palvelua kielillä - suomi, ruotsi

  Valmistunut - 2008

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat hoidolliset asukkaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

 Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakoti on rakennettu yhteen tasoon luonnonkauniille alueella, missä luonto kutsuu kävelylle tai oleskeluun. Asukkailla on 12-19m2 kokoiset omat tai kahden hengen huoneet, joihin voi muuttaa esimerkiksi pariskuntana. Yhteisiä tiloja ovat viihtyisät sauna-, oleskelu- ja ruokailutilat. Kaikki kodin tilat on suunniteltu esteettömiksi ikääntyneiden erityistarpeet huomioiden.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki hoivakodissa on asukkaittensa näköistä. Erilaiset toimintatuokiot ovat tärkeä osa Attendo Villa Stellan toimintaa. Asukkaat osallistuvat näihin toivomusten ja voimavarojensa mukaan. Kodilla järjestetään aamujumppaa, bingoa, ulkoilua sekä musiikkitapahtumia. Huomioimme toiminnassamme myös juhlapyhät ja merkkipäivät.

Viikko-ohjelma

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää