Hyppää sisältöön

Attendo Metsohovi

Attendo Metsohovi on palvelutalo, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa sekä palveluasumista omatoimisimmille senioreille. Metsohovissa on tehostetun palveluasumisen asuntoja ja palveluasuntoja.

Yhteystiedot

Osoite

 • Metsotie 5

 • 26100 Rauma

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 51

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Palveluasuminen Metsohovissa on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta. Kyseessä ei siis ole aivan tavallinen vuokra-asunto. Metsohovissa asut omassa vuokra-asunnossa ja sinulle on räätälöity tarpeittesi mukaan henkilökohtainen palvelupaketti. Asuminen on turvallista ja huoletonta. Talossa on oma, ammattitaitoinen terveyden- ja hoiva-alan henkilöstö sekä ympärivuorokautinen hoitajapäivystys. Asukkaan turvallisuus ja viihtyminen on henkilökunnallemme ensisijaisen tärkeää. Täällä voi elää omaa elämää, omalla tyylillä ja kääntyä henkilökunnan puoleen aina kun tarvitsee tukea, apua tai neuvoja.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Metsohovin 11 palveluasuntoa sijaitsevat rakennuksen 4. kerroksessa. Ympärivuorokautisen hoivan 40 asuntoa sijaitsevat kerroksissa 1-3. Palveluasunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ja kiinteistö on varustettu modernilla tekniikalla. Asunnoissa on nykyaikaiset keittiöt ja esteettömät kylpyhuonetilat.

Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy yhteisiä tiloja, joissa voit viettää kiireetöntä aikaa naapureiden kanssa seurustellen. Sisustus yhteisissä tiloissamme on lämminhenkinen ja viihtyisä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Metsohovissa tukea ja apua on aina saatavilla, arki on yhteisöllistä ja omannäköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Läheiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan palvelukodin ja asukkaiden arkeen.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää