Hyppää sisältöön

Attendo Stenius

Attendo Stenius on kodinomainen ja turvallinen hoivakoti, kun itsenäinen asuminen omassa kodissa ei enää ole mahdollista. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Steniuksenkatu 10

 • 26100 Rauma

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 64

  Huoneen koko - 22-26 m2

  Valmistunut - 2012

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

 Attendo Steniuksessa on 64 asuntoa ikäihmisille, jotka tarvitsevat tukea ja hoivaa ympärivuorokautisesti. Hoivakoti on hyvä valinta silloin, kun itsenäinen asuminen ei enää ole mahdollista.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Steniuksessa on neljä viihtyisää ryhmäkotia muistisairaille-ja liikuntarajoitteisille ympärivuorokautistahoivaa tarvitseville ikäihmisille. Ensimmäisessä kerroksessa ovat kodit Järtta ja Vikkerä, toisessa kerroksessa Spindeli ja Kahveli. Hoivakodin asunnot ovat 21,5 tai 26 m2 ja jokaisessa on oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot kalustamme hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muutoin asukkaat voivat sisustaa asuntonsa omannäköisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Yhteisessä käytössä on kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma turvallinen pihapiiri.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaa. Viriketoiminta tarjoaa jokaiselle jotakin: musiikkia, muisteluhetkiä, lukemista, leipomista, käsitöitä, elokuvia, ulkoilua jne. Myös ruokaluhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa ja rytmittävät arkea. Tarjoilemme ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa, maukasta kotiruokaa omasta keittiöstämme. Asukkaiden läheiset ovat aina lämpimästi tervetulleita katsomaan ja tutustumaan toimintaamme

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Fysioterapeutti, Attendo Stenius:
Tuija Tolvanen
puh. 041 731 1490
tuija.tolvanen@attendo.fi

Quote

"Olen asunut Steniuksella 2 vuotta. Steniuksella hoito on hyvää ja hoitajat välittävät minusta. Ruoka myös on maistuvaa. Minulla ei ole mitään moitittavaa!"

Devider

Nainen, 94

Attendo Steniuksen asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää