Attendo Jooseppi

Attendo Jooseppi on Riihimäellä sijaitseva Hoivakoti. Joosepin jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, jonka saa sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Joosepinkuja 2 A

 • 11120 Riihimäki

 • Kanta-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 21 m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Kaikille asukkaillemme nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko Riihimäen kaupungin kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti. Keskeisintä toiminnassamme on asukkaan hyvinvointi, jatkuva toiminnan kehittäminen ja henkilökunnan osaaminen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodiomaista elämää

Asukkailla on omat tilavat yksityishuoneet, joista löytyy peruskalusteet ja invamitoitettu WC/kylpyhuone. Esteettömät ja turvalliset tilaratkaisut. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat ovat jokaisen asukkaan vapaassa käytössä. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan. Hoivakotimme toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää