Hyppää sisältöön
5
Attendo Jooseppi Free space

Attendo Jooseppi

Riihimäki

Attendo Jooseppi on Riihimäellä sijaitseva Hoivakoti. Joosepin jokaisella asukkaalla on oma tilava huone, jonka saa sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan.
Attendo kotihoito Riihimäki

Attendo kotihoito Riihimäki

Riihimäki

Attendo Riihimäen kotihoito vastaa kotihoidon palveluista (kotisairaanhoito ja kotipalvelu) Attendon senioriasuntoihin Attendo Kotokaarteessa, Kotokolmosessa ja Tähdistössä. Palvelujamme voi ostaa kotihoidon palveluseteleillä tai itse maksaen. Olemme Kanta-Hämeen hyvinvointialueen kotihoidon palvelusetelituottaja. Tuotamme lisäksi kotihoidon hoivan ja virikkeiden palvelut hyvinvointialueen ostopalveluna yhteisöllisen asumisen asiakkaille Attendo Kotokaarteeseen sekä Attendo Tähdistöön.
Attendo Kotokaarre ja Ryhmäkoti Ilona

Attendo Kotokaarre ja Ryhmäkoti Ilona

Riihimäki

Palvelukoti Kotokaarre tarjoaa yhteisöllistä asumista ja ympärivuorokautista hoivaa. Kotokaarteen yhteisöllinen asuminen on tarkoitettu henkilöille, joilla on terveydentilan tai jonkin muun syyn vuoksi tarve monipuolisiin palveluihin turvallisessa ja valvotussa ympäristössä, mutta ei tarvetta ympärivuorokautisiin palveluihin
Attendo Kotokolmonen Free space

Attendo Kotokolmonen

Riihimäki

Kotokolmonen on Riihimäen ydinkeskustassa sijaitseva palvelukoti ikäihmisille. Tarjoamme tehostettua ympärivuorokautista hoivaa, sekä senioriasumista omatoimisille ikäihmisille, jotka haluavat helpottaa elämäänsä ja asua palvelujen äärellä.
Attendo Tähdistö

Attendo Tähdistö

Riihimäki

Attendo Tähdistö on Riihimäellä sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Talossa on asuntoja ympärivuorokautisen hoivan asukkaille sekä kevyemmän yhteisöllisen asumisen asiakkaille, jotka pärjäävät kotihoidon hoivan turvin ilman ympärivuorokautista apua