Attendo Tähdistö

Attendo Tähdistö on Riihimäellä sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Talossa on asuntoja ympärivuorokautisen hoivan asukkaille sekä kevyemmän yhteisöllisen asumisen asiakkaille, jotka pärjäävät kotihoidon hoivan turvin ilman ympärivuorokautista apua

Yhteystiedot

Osoite

 • Väinö Sinisalon katu 7

 • 11130 Riihimäki

 • Kanta-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 65

  Huoneen koko - 25,5-39m2

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoitoa räätälöidään yksilöllisesti asukkaan tarpeiden mukaan. Kaikessa toiminnassa tähtäämme asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään elämään.

Story image

Yhteisöllistä elämää omassa kodissa

Tähdistössä on 34 tehostetun asumispalvelun paikkaa ja 31 senioriasumisen asuntoa. Ympärivuorokautista palveluasumista tarjotaan kerroksissa 1 ja 2. Kerroksissa 3. ja 4. tarjotaan kevyempää palveluasumista senioreille. Jokaisella asukkaalla on oma asuntonsa, jonka voi sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan mieleisekseen. Asunnot on varusteltu invamitoitetulla wc/suihkutilalla. Senioriasunnoissa on myös keittiöt. Kaikkien asukkaiden yhteiskäytössä ovat viihtyisät oleskelu-/ruokailutilat ja käynti pihalle tai terassille. Tähdistön tilat on suunniteltu ikääntyneiden tarpeet huomioiden.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Tähdistössä tukea ja apua on aina saatavilla, arki on yhteisöllistä ja omannäköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan palvelukodin ja asukkaiden arkeen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää