Attendo Onnentupa

Onnentupa sijaitsee Ristijärven palvelukeskuksen yhteydessä. Palvelukeskuksessa toimivat terveysasema monipuolisine palveluineen, keskuskeittiö sekä Ristijärven kunnan päiväkoti. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluja.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Saukontie 2

 • 88400 Ristijärvi

 • Kainuu

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 36

  Huoneen koko - 21.1 m² – 25,7 m²

  Valmistunut - 2020

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä

Attendo Onnentupa tarjoaa kodinomaista ja kuntouttavaa palveluasumista ikääntyneille asukkaille.Viihtyisässä ympäristössä sijaitsevassa hoivakodissa on 34 pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkaa (1 ja 2 hengen huone) sekä 2 huonetta lyhytaikaisille hoitojaksoille esimerkiksi omaishoitajan vapaan ajaksi.

Onnentuvan toiminta perustuu asukkaiden yksilöllisen elämäntarinan ja tarpeiden ymmärtämiseen ja niiden huomioimiseen päivittäisessä hoivatyössä. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Attendo Onnentuvassa jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään pitkäaikaisille asukkaillemme hoito- ja palvelusuunnitelma sekä palvelutarpeen ja toimintakyvyn RAI-arviointi joka vanhuspalvelulain ohjeistuksen mukaisesti otettu käyttöön 1.4.2023. Lyhytaikaisilla hoitojaksoilla oleville asukkaillemme tehdään hoito- ja palvelusuunnitelma, RAI-arviointi on tehty kotihoidon toimesta.

Henkilökuntamme koostuu aidosti sydämellään työtä tekevistä, vähintään sosiaali-ja/tai terveysalan perustutkinnon suorittaneista alan ammattilaisista. Asukkaan omaiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat aina tervetulleita osallistumaan asukkaan ja palvelukodin arkeen ja juhlaan.

Story image

Kodinomaista elämää

Attendo Onnentuvassa asukashuoneet ovat kooltaan 21.1 m2 – 25.7 m2. Huoneet ovat pääsääntöisesti yhden hengen huoneita mutta isoin huone on tarkoitettu tarvittaessa pariskunnan asuttavaksi. Jokaisessa huoneessa on oma tilava wc-/ suihkutila.

Attendo Onnentuvassa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää