Attendo Onnentupa, Ristijärven palvelukeskus

Onnentupa sijaitsee Ristijärven palvelukeskuksen yhteydessä. Palvelukeskuksessa toimivat Kainuun soten hoitokoti, terveysasema monipuolisine palveluineen sekä Ristijärven kunnan päiväkoti. Lyhyen kävelymatkan päässä on kauppa ja muita päivittäispalveluita.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Saukontie 2

 • 88400 Ristijärvi

 • Kainuu

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 22

  Huoneen koko - 21 m2

  Valmistunut - 2020

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä

Attendo Onnentupa tarjoaa kodinomaista ja kuntouttavaa palveluasumista ikääntyneille asukkaille. Viihtyisässä ympäristössä sijaitsevassa hoivakodissa on 22 pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua tehostetun palveluasumisen paikkaa. Onnentuvan toiminta perustuu asukkaiden yksilöllisen elämäntarinan ja tarpeiden ymmärtämiseen ja niiden huomioimiseen päivittäisessä hoivatyössä. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Attendo Onnentuvassa jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Henkilökuntamme koostuu aidosti sydämellään työtä tekevistä, vähintään sosiaali-ja/tai terveysalan perustutkinnon suorittaneista alan ammattilaisista.

Asukkaan omaiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat aina tervetulleita osallistumaan asukkaan ja palvelukodin arkeen ja juhlaan.

Story image

Kodinomaista elämää

Attendo Onnentuvassa on 22 huonetta. Asukashuoneet ovat kooltaan noin 21,5 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc-/suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta osa huoneista on muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Onnentuvassa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaamme voivat nauttia monipuolisesta virike -ja harrastetoiminnasta mm. karaoken ja tanssin tahdissa, ulkoilun ja lenkkeilyn sekä taide- ja kulttuurielämysten muodossa.

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää