Hyppää sisältöön

Attendo Hopeaharju

Sallassa sijaitseva Attendo Hopeaharju on viihtyisä hoivakoti. Hopeaharjussa tarjoamme ikääntyneille hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Museotie 6-8

 • 98900 Salla

 • Lappi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 54

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Hopeaharjussa arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi. Henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaisella asukkaalle nimetään omahoitaa ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asunnot on suunniteltu ikäihmisten tarpeet silmälläpitäen: asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi. Hopeaharjussa on mahdollisuus asua myös pariskuntana. Tähän tarkoitukseen on varattu yksi isompi huone sekä yksi kahden hengen huoneisto. Hoivakodin iso, viihtyisä ja aidattu piha tarjoaa mahdollisuuden puutarhan hoitoon, kuljeskeluun kävelyreiteillä, taikka vain istuskeluun ja seurusteluun katetulla ulko-oleskelualueella.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tuemme ja kannustamme asukkaitamme aktiiviseen arkielämään. Järjestämme säännöllisesti toiminnallisia tuokioita ja seurakunnan hartaushetkiä. Kunnan kirjasto toimittaa kerran kuukaudessa uusia äänikirjoja ja musiikki CD:tä, joita voi kuunnella mieltymysten mukaan. Asukkaat voivat osallistua yhteisiin keskustelu- ja lehdenlukutuokioihin halutessaan.

Lisätietoja palveluistamme

Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu.

Lataa opas tästä