Hyppää sisältöön

Attendo Amanda

Attendo Amanda on Sastamalassa sijaitseva kotoisa ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Pehulankaari 2

 • 32740 Sastamala

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 20,5 m2

  Valmistunut - 2018

  Hyvinvointialue - Pirkanmaan hyvinvointialue Pirha

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

  Intervalli

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asuminen meillä on turvallista ja huoletonta. Attendo Amandassa on portaaton asumismahdollisuus, eli meiltä ei tarvitse muuttaa kunnon muuttuessa. Ammattitaitoinen hoivahenkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaallamme on oma huone, joissa on peruskalusteet valmiina sekä tilava WC/kylpyhuone, muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Asukashuoneet ovat kooltaan noin 20 m2. Kodissa on asukkaille yhteiset viihtyisät ja esteettömät oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista. Perushoidolliset toimet hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti ja yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kuntoutukseen liittyvissä asioissa voitte olla suoraan yhteydessä yksikön fysioterapeuttiin:

Anniina Ojala, fysioterapeutti (AMK) / 041 730 9713, anniina.ojala@attendo.fi

Quote

"Viihdyn täällä!"

Devider

Hoivakoti Amandan asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää