Hyppää sisältöön

Attendo Jouhenjoki

Jouhenjoki sijaitsee kauniilla paikalla, lähellä Kerimäen keskustan palveluita. 

Yhteystiedot

Osoite

  • Vanhainkodintie 6

  • 58200 Kerimäki

  • Etelä-Savo

  • Kartta

Tietoja

Story image

Kodikasta ja viihtyistää asumista

Hoivakotimme on turvallinen vaihtoehto, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista. Jokaisella asukkaallamme on nimetty omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukaan arki mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Kodinomaisessa ja turvallisessa Jouhenjoessa kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Meillä jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaat elävät rauhallista ja toimintakykyä ylläpitävää arkea. Meille voit tulla myös itsemaksavana tai palvelusetelillä!

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 38 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma 18-34m2 kokoinen huone. Huoneissa on varusteena sähkökäyttöinen hoivavuode hygieniapatjalla, kaappitilaa ja paloturvalliset verhot, muilta osin asukas saa kalustaa asuntonsa oman mieltymyksensä mukaisesti. Hoivakodin suunnittelussa on huomioitu ikäihmisen elämänlaadun näkökulmasta tärkeät tekijät, kuten mm. matala ikkunakorkeus.  Wc- ja suihkutilat ovat riittävän suuret myös avustettaville henkilöille. Yhteiset tilat ovat viihtyivät ja kutsuvat yhteiseen ajanviettoon. Hoivakodilla on yksi yhteinen ruokasali, johon asukkaat kokoontuvat yhdessä monta kertaa päivässä ruokailemaan.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aktiivinen, kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissamme. Henkilökunta järjestää asukkaille mielekkäitä ja mukavia toimintatuokioita asukkaiden toiveiden ja jaksamisen mukaan. Jouhenjoessa jumpataan, pelataan, askarrellaan, pelataan viikoittain bingoa ja nautitaan erilaisista vierailijoista. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon kaikkia asukkaitamme. Juhlapyhiä ja merkkipäiviä vietämme perinteisin menoin ja maistelemme juhlaan kuuluvia ruokia. Toivotamme myös asukkaiden läheiset lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan kodin arkeen ja juhlaan. Attendo Jouhenjoessa ulkoilu on mahdollista ympäri vuoden kauniilla piha-alueella, terasseilla ja parvekkeella. 

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää