Hyppää sisältöön

Attendo Aapeli

Tehostettu palveluasuminen, Kevyempi palveluasuminen

Savonlinnan Kellarpellossa sijaitseva Attendo Aapeli on viihtyisä ja kodikas hoivakoti ikääntyneille, kun itsenäinen asuminen omassa kodissa ei enää ole mahdollista. Henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Aapelintie 12

 • 57710 Savonlinna

 • Etelä-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 61

  Huoneen koko - 21-25 m2

  Valmistunut - 2010

  Hyvinvointialue - Etelä-Savon hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Keskeisintä toiminnassamme on asukkaan hyvinvointi, jatkuva toiminnan kehittäminen ja henkilökunnan osaaminen. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Kohtaamme asukkaan yksilöllisesti ja hänen toiveitaan kuunnellen.

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää
Jokaisella asukkaalla on oma 21,5–25 m2 kokoinen huone, jonka asukas saa sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Asuntoon kuuluu tilava WC/kylpyhuone. Hoivakodissa on yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat jokaisessa ryhmäkodissa. Asukkailla on käytössään myös hoivakodin turvallinen piha-alue sekä saunatilat.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Aapelissa tarjoamme paljon kiinnostavaa ja virkistävää tekemistä asukkaan toiveiden ja jaksamisen mukaan. Teemme retkiä, ulkoilemme sekä juhlimme perinteitä ja teemapäiviä. Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen, eikä ketään jätetä yksin, vaan jokainen asukas on osa yhteisöämme. Terassit ja parvekkeet mahdollistavat ulkona istumisen lähes ympäri vuoden. Kesäaikana piha-alueella on ryhmäkodeittain ja koko talon yhteisinä toiminnallisia kilpailuja sekä pihatreffejä.

Ulkoilu ja liikunta ovat tärkeitä terveydelle, toimintakyvyn säilymiselle ja mielen virkeydelle. Jokainen pääsee halutessaan nauttimaan raittiista ilmasta. Ulkona liikkumisen lisäksi vietämme paljon aikaa pelien, lauluhetkien, kahvituokioiden ja leppoisan rupattelun lomassa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää