Hyppää sisältöön

Attendo Pihlakartano

Attendo Pihlakartano on Seinäjoella sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Attendo Pihlakartano on koti ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua päivittäisessä elämässään. Täällä asut omassa tilavassa huoneessasi ja käytössäsi ovat viihtyisät yhteistilat ja piha-alue. 

Yhteystiedot

Osoite

 • Kyrkösjärventie 34

 • 60200 Seinäjoki

 • Etelä-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2013

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Moniammatillinen henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Pihlakartanossa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Pihlakartanossa on neljä pienryhmäkotia, joissa jokaisessa on oma kodikas oleskelu- ja ruokailutila sekä terassipiha tai lasitettu parveke. Jokaisella asukkaalla on oma tilava 25m2 kokoinen huone, jossa invamitoitettu kylpyhuone/wc. Asunnoissa on valmiina sänky ja patja, paloturvalliset ikkunaverhot, sälekaihtimet ja vaatekaapisto. Muuten asukkaat voivat kalustaa huoneensa mieleisekseen. Pihlakartanossa ulkoilu onnistuu helposti omalla turvallisella pihalla myös apuvälineiden kanssa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodissamme on tarjolla monenlaista kiinnostavaa ja virkistävää tekemistä. Asukas voi halutessaan nauttia omasta rauhasta tai osallistua toimintaan yhdessä läheistensä, henkilökunnan tai muiden asukkaiden kanssa. Ulkoilu ja liikunta ovat tärkeää terveydelle ja hyvinvoinnille ja osa olennainen osa arkeamme. Järjestämme lisäksi jumppaa, teemme käsitöitä, kuuntelemme musiikkia, luemme kirjoja ja lehtiä, katsomme elokuvia ja juhlimme perinteitä ja teemapäiviä. Toivotamme myös läheiset lämpimästi mukaan toimintaamme.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää