Hyppää sisältöön

Attendo Vuoritupa

Attendo Vuoritupa on Seinäjoella sijaitseva palvelukoti. Viihtyisässä ympäristössä toimiva Vuoritupa tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikääntyneille asukkaille. Vuorituvan asukkaat tarvitsevat hoivaa, huolenpitoa ja valvontaa ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

 • Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja
 • 041 731 8606
 • Tavoitettavissa arkipäivisin.
  Hoitajat tavoitat 24/7 numerosta 044 0451 030.

Osoite

 • Törnäväntie 30 b

 • 60200 Seinäjoki

 • Etelä-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 38

  Huoneen koko - 20-25 m2

  Hyvinvointialue - Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 6

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Vuoritupa tarjoaa kodinomaisen ja turvallisen asuinympäristön, jossa ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Meillä tarjoillaan maistuvaa ja ravitsevaa kotiruokaa, joka tulee Attendon omasta valmistuskeittiöstä. Lääkäripalveluista vastaa talon omalääkäri, joka hoitaa etäyhteyksin asukkaiden asioita viikoittain, tarpeen vaatiessa ja lähikierroilla asukkaiden luona noin kolmen kuukauden välein. Sairaanhoitajamme kantavat päävastuun asukkaidemme lääkehoidosta ja huolehtivat lääkäriyhteistyöstä.

Story image

Yhteisöllistä elämää

Asukkaat asuvat tilavissa yhden hengen huoneissa, jonka he voivat halutessaan sisustaa kotoisaksi omilla huonekaluillaan ja kotoaan tuomillaan tärkeillä esineillä sekä valokuvilla. Vuorituvassa on myös kaksi kahden hengen huonetta, joihin voi muuttaa asumaan pariskunta tai sisarukset. Vuorituvan jokaisella asukkaalla on kodissaan oma invamitoitettu wc/kylpyhuone. Talosta löytyy myös tilavat ja turvalliset saunatilat asukkaiden yhteiskäyttöön. Asukashuoneet ovat sijoitettu kuuden asukkaan kodikkaisiin pieniin yksiköihin, joissa on yhteinen olohuonekeittiö. Näissä olohuonekeittiöissä syödään, kahvitellaan ja vietetään yhteistä aikaa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Vuorituvan arki on virikkeellistä, kuntouttavaa, lämminhenkistä ja välittävää. Arjen työssä pyritään välttämään kiireen tuntua sekä samalla välttämään rutinoitumisen. Meillä eletään rikasta elämää ja asutaan kodinomaisessa, virkeässä ja virikkeellisessä ympäristössä. Palvelukodissa kuntouttava työote on läsnä asukkaiden jokapäiväisessä arjessa. Jokaiselle Vuorituvan asukkaalle suunnitellaan yksilöllinen hoiva- ja kuntoutussuunnitelma sekä nimetään omaohjaajapari. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa ja huomiota, yksilöllistä hoivaa ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Toimet, joita asukkaan kanssa tehdään, lähtevät asukkaan omista tarpeista ja mieltymyksistä. Kodin monipuoliseen ohjelmaan kuten jumppaan, muisteluihin ja peleihin kannustetaan osallistumaan, mutta mahdolistetaan myös omaan rauhaan vetäytyminen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää