Attendo Kaskiniitty

Attendo Kaskiniitty on Sipoossa sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Lisäksi Kaskiniitty tarjoaa kotihoidon palveluita samassa kiinteistössä sijaitseviin vuokrattaviin kevyemmän palveluasumisen asuntoihin.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kauppakuja 3 A

 • 04130 Sipoo

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 35

  Huoneen koko - 19 m2

  Valmistunut - 2017

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme laadukkaita palveluita sekä kodinomaista asumista ikääntyneille. Meillä työskentelee ammattitaitoinen hoivahenkilöstö asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma jota päivitetään tarpeen mukaan.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella hoivakodin asukkaalla on oma 15m2 kokoinen huone, jossa on tilava WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroilla. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat ja saunaosastot. Hoivakodin piha-alue on esteetön ja helppokulkuinen, joten se soveltuu hyvin ulkoiluun.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät. Omaiset ovat aina lämpimästi tervetulleita mukaan palvelukodin ja asukkaiden arkeen.

Viikko-ohjelmamme (pdf)

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää